Kissapipo

Pipokausi alkaa olla onneksi enimmäkseen historiaa tämän talven/kevään osalta. Postataan siis kiireellä tämä jo kuun alussa valmistunut, ja äidille synttärilahjaksi mennyt, kissapipo, ettei jää ensi talveen. 

Tämä on nyt korjattu versio aiemmin purkamastani, ylisuuresta yritelmästä. Koska alkuperäisen ohjeen kuvio olikin liian suuri, piti keksiä jotain sen tilalle. Tämä kissannaamakuvio on sama kuin neulomissani kissasukissa, joten se oli kätevästi saatavilla. Se oli myös kokonsa puolesta juuri täydellinen tähän pipoon: kuvion korkeus oli juuri oikea. 

Pipo on onteloneuletetta eli sitä voi pitää kummin puolin vain. Toinen puoli on tummanharmaa, toinen puoli tumma turkoosi. Huomaan, että näissä kuvissa turkoosi näyttää enemmänkin siniseltä, taisin kuvata liian hämärässä paikassa. Turkoosi väri erottuu selvemmin siitä aiemmasta postauksesta. 

Mitäs muuten pidät pipon esittelijästä näissä kuvissa? Pipo ei mahtunut jättinallen päähän, mutta takatassu oli esittelytarkoitukseen juuri oikean kokoinen. Nallen nimi on Herbert ja se on asustellut meillä tyytyväisenä jo vuosikausia. 







Kommentit