Loppukesän tunnelmia

Myönnettävä se on, kesä on loppusuoralla. Elokuun illat ovat jo pimeitä, ja olenkin viritellyt terassille jo tunnelmavalot ihan vain, jotta näkisin sisältä käsin paremmin, kun kisut haluavat sisälle.

Tässä menneen kesän mittaan on tullut kuvattua yllättävän vähän kissoja ja varsinkin järkkärillä otetut kuvat ovat jääneet todella vähiin. Tässä välissä kameran toinen, se parempi, objektiivi hajosikin eikä sitä ole vielä saatu korjautettua taikka ostettua uutta tilalle. Kokeilin kameraa ja objektiivia nyt ekan kerran sen hajoamisen jälkeen ja vaikka objektiivi onkin haljennut ja siten aikapommi lopullisen hajoamisen suhteen, sai sillä vielä ihan kohtuullisia kuvia kuitenkin otettua.

Tässäpä tuon kuvailusession tuotoksia.

Mansikkaa pukkaa yhä vain. Makoisiakin ne ovat. 

Tämä tuulimylly/kynttilälyhty vielä odottelee ensimmäistä kynttiläänsä. Kunhan illat pimenevät vielä hieman aikaisemmin, saa tuulimylly kynttilän sisälleen. 

Miiru ei ole moksiskaan kesän loppumisesta. Samat kujeet jatkuvat kuin ennenkin.


Tupsua saattaa kesän loppu hieman harmittaa, kun sitten ei ulkona ole enää niin kiva nukkua päikkäreitä. Huomaapas erityisesti Tupsun turkki. Alkukesästä paljaaksi saksitut takkukohdat ovat kasvaneet umpeen ja turkki on taas siisti. 

Keväällä/alkukesällä istuttamani syyshortensia on ainakin sen verran juurtunut, että tuotti ensimmäiset kukkansa. 


Kommentit