Harley-Davidson -pussukka

Karkkipaperipussukkakurssilla - jossa siis tehtiin pussukoita myös muovipusseista - eräs kurssikaverini teki komean pussukan Harvey-Davidson-logolla. Logo oli peräisin muovipussista. 

Veljeni on piintynyt HD-mies, joten jäin haaveilemaan vastaavanlaisen HD-pussukan teosta lahjaksi hänelle. Puuttui vain tuo logo. No, tämä samainen kurssikaveri oli niin ihana, että postitti minulle itsellään ylimääräisenä olevan HD-muovipussin, ensin sellaisen pienemmän, jonka logon olen käyttänyt tässä pussukassa, ja sitten vielä astetta isomman, joka vielä odottelee käyttöä. Kiitos, Anneli!

Pienempikokoisen pussin logo oli juuri sopivan kokoinen tähän perusmeikkilaukkumalliin, jota muun muassa joulun alla tehtailin useamman kappaleen. Aivan täydellisesti se olisi sopinut pussukan kylkeen, jos kylki olisi ollut yksivärinen ja logo olisi siten voinut olla vielä sentin verran ylempänä. Logo erottuu parhaiten valkoista taustaa vasten, mutta halusin kuitenkin pussukan pääväriksi mustan, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. 

En osannut ottaa huomioon, miten nuo eriväriset osuudet näkyvät valmiissa työssä, ja niinpä valkoinen ja oranssi olivat koko kyljen levyiset ja kääntyivät sitten kulmien myötä myös päätyihin. Seuraavassa versiossa, mikäli tästä vielä sellaisen teen (ainakin on muovipussin toisen kyljen logo vielä käytettävänä), teenkin valko-oranssin taustan lyhyemmälle alueelle, niin ettei sitä tule näkyviin päätyihin. Mutta meneväthän ne tavallaan vauhtiraitoina ja piristyksenä nyt tuolla sivussa. 

Koska logo on tosiaan muovipussista leikattu ja pussukan kankaaseen ommeltu, päällystin koko komeuden kristallimuovilla, jotta logo säilyisi paremmin. Suojaahan muovi myös kosteudelta. Sisällä pussukassa on oranssi vuori, joka on ulkoilukangasta, kuten ovat oranssi ja valkoinen myös pussukan ulkokuoressa. 


Kommentit