Automatkat blääh

Annetaanpa Tupsun avautua: 

"Tuo meidän isäntäväki saa aina välillä huonoja ajatuksia. Olen ihan kohtalaisen ymmärtäväinen sen suhteen, että ne melkein joka päivä itse hyppäävät autoihinsa ja ovat monta tuntia poissa. Mahtaako ne ajella koko sen ajan? En ihmettelisi. Jostain töistä ne puhuvat, tarkoittaako se sitten autossa istumista? 

Mutta sitä en ymmärrä, miksi aina joskus pitää keksiä, että meidät kissatkin otetaan mukaan näille autoajeluille? Ei ole yhtään kissan luonnolle sopivaa, että kiinnitetään tämä-on-sinun-omaksi-parhaaksi-ja-turvallisuudeksi-valjailla autoon, niin että liikkumatila on minimaalinen. Just ja just pääsen könyämään Miirun kopan päälle, mutta saako siinä sitten mukavaa asentoa millään, no ei saa. 

Ja tuo Miiru-petturi sitten. Se sen kuin vain nukkuu ihan koko matkan ajan, ei yhdy meikäläisen valituksiin. Ihan saa kissa yksin maukua ja valittaa epämukavuuttaan. "


"Tätä riemua päästiin nyt taas kokemaan. Just kun oli mitä parhaimmat ulkoilukelit, meidät yhtäkkiä survottiinkin autoon ja siinä sitten köröteltiin tuntitolkulla. Perillä piti piileskellä sängyn alla ja just kun vähän alettiin tottua siihen paikkaan, eikös meidät taas kiikutettu takaisin autoon. No, sillä kertaa onneks päästiin takas kotiin. Mutta olisin kyllä voinut jättää reissun väliin."


"Että sen vain sanon emännälle, että parempi olla suunnittelematta uusia automatkoja ihan lähiaikoina. Kun päästiin kotiin ja olis voinu taas ulkoilla, olikin taas talvi. Mitä se sellainenkin on?"

Autoilu on rankkaa. 
No, Tupsun avautumisesta huolimatta automatkat menivät tällä kertaa ihan kohtalaisen kivasti, varsinkin menomatka. Paluumatkakin sujui ok, mutta kotona huomasimme, että kopan ja penkin väliin asetettuun pyyhkeeseen oli kuitenkin tullut pisut. Tupsu taisi maata sen päällä niin tiiviisti, ettei haistettu mitään, tai sitten pisut tulivat ihan matkan lopuksi.

Nyt ei kuitenkaan Tupsun onneksi ole uusia ajoreissuja tiedossa. Seuraava reissu lienee vasta kesällä ja silloin Tupsu pääseekin taas mökille, minkä metsässä se on täydessä elementissään.

Kommentit

  1. Kiva että meni hyvin matka! Mekään ei mielellään kissojen kanssa reissata kun ne ei siitä erityisemmin pidä, mutta jouluna oli pakko. Tietysti kävi huono tuuri ja auto sammui kesken ja sitä selvitellessä meni aikaa. Onneksi säästyttiin hinauspalvelulta joten se oli hyvä juttu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?