Erilainen unipaikka

Miiru kertoo: 
"Tuossa jokunen aika sitten meillä kävi todella pelottava vieras. Se oli sellainen isohkon kissan kokoinen, mutta ei se kyllä kissa ollut. Kai se ihminen oli, mutta todella pieni sellainen. En ollut sellaista ennen nähnyt. Siinä oli myös ihan outo tuoksu, sekin oli pelottavaa."

"Vietinkin siksi koko päivän ulkona, vaikka sää ei silloin ollut yhtään hyvä. Tuuli ja satoi, oli aika myrskyistäkin. Silti ulkona tuntui turvallisemmalta, kuin sisällä sellaisen outouden parissa. Illan tullen en kuitenkaan enää jaksanut piilotella ulkona, joten rohkaisin mieleni ja tulin sisälle."

"Se pieni ihminen oli isojen ihmisten kanssa yläkerrassa, joten suuntasin alakertaan. Sieltä löysin eteisestä todella mainion unipaikan. Siinä oli myös vähän niitä outoja, pelottavia hajuja, mutta niistä huolimatta tätä unipaikkaa oli ihan pakko kokeilla. Siinä oli mukavat pehmusteet ja sopivan kompakti fiilis. Tykkäsin kovasti. Ehkä se pieni vieras ei ollutkaan pelkästään huono juttu, jos tämä unipaikka liittyi jotenkin siihen."




Kommentit