Mökkipäiväkirja - kahvakuulailta

Tiesin erään ystäväni kautta, että mökkikunnassa saattaa olla tarjolla ulkoilmajumppaa näin kesäisin. Nopea googlaus varmisti asian ja kuinkas sattuikaan, maanantai-iltaisin on tarjolla kahvakuulailua koulun pihalla vajaan kolmen kilometrin päässä mökiltä. Eihän sitä voinut jättää väliin, varsinkin kun ystäväni oli suuresti kehunut kyseistä jumppaohjaajaa. 

Lisäohjelmaksi matkalla jumppaan löytyi jokamaanantainen kirpputori satamassa. Minä en löytänyt sieltä ostettavaa, mutta mies osti jotain työkaluja sopivaan hintaan. 

Lähes koko päivän sisällä nukkunut Miiru suoritti lyhyehkön ulkoilun jumpasta palattuamme ja - ylläripylläri - Tupsukin saapui yöksi sisälle. Toki sillä oli pientä maukunanpoikasta iltapalan syötyään, mutta niin vaimeaa, ettei se selvästikään ihan oikeasti halunnut ulos, joten ovi ei auennut. 

Tämä kuva ei oikeastaan mitenkään liity illan tapahtumiin, mutta on minusta muuten vain niin ihana, että julkaisin iloksenne.


Sataman kirpputori

Kuvassa tiukkis jumppaohjaajamme. Ottaisin hänet ilomielin omallekin kylälle jumppia ohjaamaan.Oho! Molemmat sisällä yötä vasten. 

Tupsu varmistaa sängyn päältä, ettei Miiru vain tule sinne. Kun hän on sisällä, ei Miirulla ole asiaa sänkyyn. 

Kommentit