Mökkipäiväkirja - menomatka

Mökkireissu oli oikeasti jo viikko sitten, mutta siellä ei ollut tietokonetta mukana eikä siten tullut kerrottua reissusta blogiin sen aikana. Nyt kuitenkin leikitään, että mökkiviikko olisi alkanut juuri nyt eli saatte mökkipäiväkirjan olevinaan reaaliaikaisena, vaikka se tuleekin viikon viiveellä. 

***

Taas on koittanut perinteisen mökkiloman aika. Koska Tupsulla on nykyään tapana ulkoilla yöt, jännäsin eilen, milloin se mahtaa ilmaantua ja milloin siis pääsemme lähtemään. No, Tupsu tulikin jo seitsemän maissa eli ei viivästyttänyt meidän lähtöämme yhtään. 

Muuten sen sijaan tavaroiden pakkaamisessa ja auton lastaamisessa kului aikaa niin, että kello oli lähempänä kymmentä, kun pääsimme matkaan. Kun kaikki tavarat olivat autossa, kaivoimme vielä Tupsun sohvan sisältä valjastettavaksi turvavöihin. Se kun oli päätellyt, että jotain epämukavaa on tiedossa ja oli piiloutunut sohvan sisuksiin. Kuuden tunnin automatka pääsi alkamaan. 

"Miau! Sinne nyt jäävät minun omat reviirit! Eihän tämä ole reilua."

"Äh, ihan sama. Nukutaan sitten."

Automatka sujui tuttuun tapaan: Tupsu protestoi alkuun, asettui sitten, Miiru puolestaan ei päästänyt inahdustakaan koko matkan aikana, vaan otti sen täysin coolisti kopassaan.

Nyt on päästy perille ja kisut ovat sisällä mökissä. Tupsu sängyn alla, Miiru parvella eli kumpikin tutuilla paikoillaan. Ulkona on kuitenkin niin hieno keli, että eivätköhän ne pian pääse ulos tutustumaan vuoden tauon jälkeen mökkimaastoon. Tupsusta on tullut tänä kesänä sen verran paljon poissa oleva ulkoilija, että hieman jännittää, miten kovasti se mahtakaan innostua mökkiä ympäröivästä metsästä. Näemmekö sitä ollenkaan koko viikon aikana?

Aiempien kesien mökkireissuista löytyy tällaiset jutut:
Kissojen kesälomareissu, osa 2, mökkeilyä (kissojen eka kerta mökillä, kesällä 2016)
Metsäkissa elementissään
Asvalttiprinsessa metsän keskellä
Mökkielämää 
Vesille valmis
Asettumista






Kommentit