Reissureppu ja Miiru-malli

Hellejakson katkaisi kivasti pari sateista ja ukkosen täyteistä päivää. Ne olivat erittäin tervetulleita, saatiin kämppää muutama aste viileämmäksi ja pääsin myös purkamaan patoutunutta ompelutarvetta. :) 

Ompeluvaihde naksahti päälle auringonsuojaverhojen ompelusta terassille - pitääkin esitellä ne hieman myöhemmin - ja jatkui sitten parilla kassilla. Niistä toinen oli tämä reissureppu, sellaiseksi nimeänäni ihan vain tuon kankaan takia. 

Olin ostanut tuon kivan kankaan jo alkuvuodesta, jolloin käytin osan siitä kenkälaatikon vuoraamiseen. Lopuille en keksinyt käyttöä, ennen kuin nyt. Tehtyäni veljentytölleni olkalaukun (esittely myöhemmin), totesin, että olisi toki kiva, jos hänen veljelleenkin olisi jotain. 

Reppu on samaa läppäreppumallia kuin viime syksyn reppukurssilla tekemäni eväsreppu. Mukavan nopea valmistaa, kunhan vain saa päätettyä vetoketjujen ja narujen värit. Minulla ei ollut tuota matkakangasta ihan koko reppuun riittävästi, joten hankin täydennykseksi yksiväristä vaaleansinistä kangasta. Se samalla mukavasti rauhoitti yleisilmettä, kun onhan tuo kuviollinen kangas melko levoton. 

Tarkoitus oli alunperin ostaa myös siniset vetoketjut, mutta kun sen värisiä ei ollut sopivan mittaisia, päädyin oranssiin ja oranssihan onkin lopputuloksessa paljon pirteämpi kuin sininen olisi ollut. 

Miirulainen pääsi laukun kanssa poseerausmalliksi. Kuvista huomaatte, kuinka innoissaan hän tästä tehtävästä oli... 

"Tässäkö meinasit kuvata? Eihän tää nyt oo mikään kuvauspaikka." Niin totesi Miiru ja siiryi rappusille makailemaan.
Minä ja kassi perässä. 

"Noni, eikös ookin jo parempi paikka?"


"Mutta eiks tää ala olla jo nähty?"

"Mua jo vähän kyllästyttää."

"No nyt sentään tajusit kääntää kassin toisinpäin."



Kommentit