Raitasukat pitkällä varrella

Syksyn toinen sukkatuotos oli myös yksisukkainen, kuten karkkisukkakin. Jaahas, mites näitä sitten kuitenkin on pari?

Ensimmäisen tämän parin sukista neuloin jo keväällä, juuri lämpöjakson alla. Langoista alkoi silloin levitä kämppään niin vahvaa lampaantuoksua, että pistin villalangat syrjään kesän ajaksi ja palasin asiaan vasta nyt.

Nämä raitasukat on neulottu Novitan 7 veljestä -langoilla, yksivärisellä sinisellä sekä Aurora-langalla (keväällä kirjoitin virheellisesti, että toinen lanka olisi Novitan Raitaa), aina kaksi kerrosta kumpaakin vuorotellen. Veikkaan hajuhaittojen syyksi Aurora-lankaa. Nyt kun sää on viileämpi ja kämpässäkin normaali lämpötila sisätiloissa, ei lanka onneksi alkanut enää haista neuloessa, joten sain sukan valmiiksi ja uskallan käyttää vastaavaa lankaa jatkossakin.

Tämän sukan toinen kappale meinasi jäädä neulomatta siksikin, että lopputuloksesta tuli minusta aika tylsä näillä kahdella lankayhdistelmällä. Alkuperäisessä ohjeessa toisena lankana on Novitan Raita, joka tuottaa huomattavasti värikkäämmän lopputuloksen. No, olen kuitenkin tyytyväinen, että neuloin keväiselle sukalle parin. On aina kiva saada hommia valmiiksi. :)





Kommentit