Villasukkakausi on avattu

Täysin varma syksyn merkki: en enää voinut vastustaa neulomishimoani, vaan oli pakko tarttua puikkoihin. Lisäksi kaupoissa villalangat ovat alkaneet huudella minulle hyvinkin kutsuvasti. Niinpä lankavarasto on karttunut jo melkoisesti viime aikoina ja sitä pitäisi nyt syksyn mittaan saada kulutettua kaikennäköisiin neulomistuotoksiin, lähinnä siis sukkiin ja lapasiin. 

Karkkisukkien neulominen oli jo pitkään ollut suunnitteilla, mutta en vain ollut saanut aloitetuksi. No, nyt päätin käynnistää neulontakauden karkkikuvioilla. Pitkävartisen sukan varresta tuli ihan ok kuvioinensa, mutta sukan kärkiosaan en ole tyytyväinen enkä siksi olekaan vielä edes tehnyt tälle sukalle paria. Voi olla, että tämä jäi tällaiseksi parittomaksi koekappaleeksi, tai sitten puran ja muokkaan kärjen toisenlaiseksi. Arvaatte varmaan, kummin käy... 

Kuvioiden lisäksi tämä sukka on myös eri lankojen sekamelska. CityMarketin lankahyllyltä silmiini osui hauskanvärisiä Pirta-lankoja, joita sitten ostin jokusen kerän. Sukan taustaväri harmaa on Pirtaa, ja sen lisäksi kirkkaankeltainen ja vaaleanpunainen. 

Näppituntumalta lanka tuntui suunnilleen samanpaksuiselta kuin Novitan Nalle, joten käytin myös Nalle-jämälankojani tässä sukassa (punainen, valkoinen, ruskea). No, eihän ne samanpaksuisia sitten kuitenkaan olleet, mutta ei se nyt niin kovin vaarallista ole. Musta lanka taas oli jotain mitä lie, en edes tiedä, mutta aika paljon muita paksumpaa kuitenkin. 

Tulipahan tässä testattua erinäisiä karkkikuvioita, jos ei muuta. Ja onpahan syksyn neulontakausi joka tapauksessa avattu. 

Tunnistatko kaikki karkit? 


Kommentit

  1. Howdy! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to look it over.
    I'm definitely loving the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Fantastic blog and great design.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?