Palapelikamu

Palapelien kokoaminen on yksi omista mielipuuhistani, jolle vain jää harmillisen vähän aikaa. Olisikin aika mahtavaa, jos omasta itsestään voisi olla olemassa samanaikaisesti useita kappaleita. Tarvitsisin ainakin kuusi minua: yksi tekisi päivät pitkät käsitöitä, yksi lukisi hyviä kirjoja, yksi ulkoilisi ja harrastaisi liikunnallisia aktiviteetteja muutenkin, yksi kirjoittelisi blogeja, yksi opiskelisi kaikkea uutta ja jännää, yksi kävisi töissä tienaamassa rahaa. Sitten aina päivän päätteeksi kaikki nämä minät sulautuisivat yhteen ja voisin nauttia kaikista tuotoksista hiljaa mielessäni. 

Tosin jos voittaisin lotossa, voisin jättää työnteon listasta pois ja siitä säästyneellä ajalla ehtisinkin tehdä riittävästi noita kaikkia muita... Ehkäpä siis kannattaa lotota taas tänään. 

Vuoden alkupuolella nipistin aikaa mm. blogin kirjoittamiselta ja kokosin vihdoin tämän kirpputorilta löytämäni Las Vegas -palapelin. En enää jaksa koota maisemapalapelejä, joissa samanväristä taivasta on noin kolmasosa palapelistä. Paljon yksityiskohtia sisältävät palapelit on paljon kivempia ja tämä Las Vegas -palapeli oli juuri sellainen, nopeasti koottava. Miiruliiru oli apuna - tai ainakin seurana - aina välillä. 


" Ei tää nyt ihan paras nukkumisalusta ole, mutta pitäähän tämäkin kokeilla."

"Nyt voisin kuitenkin mennä taas ulos, kiitos."

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua!

Kommentit