Täällä ollaan

Oho, mites tässä näin on päässyt käymään? Ollaan jo helmikuussa ja edellinen blogipäivitykseni on joululta! Jotenkin tuo tammikuu vain pääsi livahtamaan välistä ilman päivityksiä. Samaa hiljaiseloa tääällä edelleen vietetään, ei siis ole sattunut mitään erityistä, mikä selittäisi hiljaisuuden. 

Voi kai silti vielä toivottaa hyvää uutta vuotta 2019? Olkoon se iloa ja onnea täynnä kaikilla kissoilla ja ihmisillä, ja toki myös muillakin luontokappaleilla. 

"Minua masentaa tämä talvi. Aina vain lunta ja pakkasta."

Kun joulun hälinästä oli toivuttu, suuntasimme uudeksivuodeksi Itä-Suomeen. Sehän tiesi Tupsulle taas ahdistavaa automatkaa.  Hän ilmaisi ahdistuksensa heti alkumatkasta vääntämällä somat pienet kakat - miten ihanaa. :) No, ne saatiin siivottua pois (olivat onneksi kiinteää laatua), mutta lievä hajuhaitta meillä oli koko loppumatkan eli n. 400 kilometrin ajan.

Paluumatka aloitettiin pisuilla, mutta näiden alkumatkojen protestien jälkeen matka sujui ihan ok. Miiru oli tietenkin molemmat matkat täysin hiljaa kopassaan. Tuon reissun jälkeen kisut ovatkin sitten saaneet olla kaikessa rauhassa kotona, paitsi viikko sitten Tupsulla oli pieni automatka, kun ajelimme rokotukseen eläinlääkärille. Se reissu meni ilman vahinkoja ja traumoja, ja nyt ovat taas rokotukset voimassa seuraavat kolme vuotta.

Maisema oli luminen jo vuodenvaihteessakin, mutta tuon jälkeen lunta on tullut vähintään tuplaten lisää. 

"Kuka on keksinyt tällaisen ilkeyden kuin automatka? En voi käsittää."

Käsitöitä on valmistunut nyt alkuvuodesta melko niukasti. Esimerkiksi neulontainto loppui kuin seinään joulun jälkeen. Väänsin ihan väkisin valmiiksi yhden aloittamani sukan, mutta en ole edes saanut tehtyä sille vielä paria.  No, jotain on kuitenkin tullut tehtyä, joten palaan niihin myöhemmissä postauksissa. Ja ehkä sitten, kun saan tuon "pullonkaulasukkaparin" valmiiksi, innostun taas siitä lajista laajemmin.

Noin, nyt on polkaistu vihdoin vuosi 2019 käyntiin bloginkin puolella. Oikein mukavaa lumipyrypäivää! Tämä on hyvä päivä viettää sisällä.

Kommentit