Tupsun mielipide talvesta

Tupsun talvitunnelmia: 

"On yksi asia, mistä ollaan emännän kanssa ihan eri mieltä. Sen mielestä talvi on kiva ja ihana, minun mielestä talvi on ihan turha keksintö. On kylmää ja ihan valkoista kaikkialla. Se lumeksi kutsuttu  aine on erittäin ärsyttävää. Paitsi että se on kylmää ja sitten yhtäkkiä märkääkin, se peittää kaikki saaliit. Ja vaikka joku saalis jossain rapistelisikin, niin miten sen kimppuun pääsee, kun lunta on yli kissan korkeuden? Kysyn vaan. Ottakaa pois koko talvi!""Ei kiinnosta edes mennä ovelle vastaan, kun emäntä tulee töistä. Kun en minä kuitenkaan sinne ulos halua mennä. Siellä on ihan tyhmää."

"Kuvitelkaa. On niin tylsää, että sorruin jopa tutkimaan tämän tynnyrin sisältäpäin."


"Tämä on mun aamumasisasentoni. Eikä silti tehonnut. Emäntä vain lähti töihin eikä tehny mitään tuolle talvelle."


"Eipä tässä paljon muuta voi tehdä kuin nukkua. Ehkä tuo talvi joskus loppuu. Olisinpa karhu. Nukkuisin koko talven yli."

"Ei huvita edes leikkiä."
Tupsun talvimasennuksesta huolimatta mukavaa talviviikonloppua kaikille! Kyllä nyt pitää nauttia, kun on lunta, pulkkamäet ja hiihtoladut huippukunnossa! Ja tässä vielä yksi talven mukanaan tuoma bonus: Tupsun tassut eivät ole olleet yhtä puhtaat sen jälkeen, kun hän pentuna aloitti ulkoilun.

Hohtavan valkoiset tassunpohjat - ja läikikkäät anturat. 

Kommentit