Sateenvarjon voittaja selvillä

Sateenvarjoa tavoittelemaan ilmoittautui 26 lukijaa. Mukava määrä, mutta mukava on palkintokin. Melkein on harmittanut tässä viime päivinä, kun ei olekaan satanut enkä siis ole voinut käyttää uutta sateenvarjoani. No, sateisia päiviä kyllä alkavan syksyn mittaan taatusti riittää.

Arvonnan onnettarena toimi tällä kertaa Miiru, jota homma ei olisi voinut kesken kauniin kesäillan kiinnostaa yhtään vähempää. Arvonta saatiin kuitenkin suoritettua, kuten kuvasarja todistaa.

Kiitos kaikille osallistujille! Ensimmäisen blogivuoden aikana juttuja tuli julkaistua peräti 308 kpl! Välillä oli nimittäin pitkiäkin kausia, kun julkaisin jotain joka päivä. Nyt, varsinkin näin kesällä, tahti on huomattavasti rauhoittunut. Katsotaan, miten käy syksyn myötä.

Siinä olisi arpalappuset ruokapöydällä, mutta onnetarta ei homma nappaa. Ulkona on niin paljon kaikkea kiinnostavaa. Pöydällä olevan palapelin sain vihdoin kesälomalla koottua valmiiksi. Aloitin sen kokoamisen jo viime syksynä. Ei se ihan niin vaikea ollut, että siksi olisi kestänyt näin kauan saada valmiiksi, mutta ei vain ollut aikaa keskittyä siihen. Se odottelee nyt mahdollista kehystämistään.

"Ei kiinnosta vieläkään."

"No, okei. Tämä yksi lappunen on mun valinta."

"Joo, tämä."

"Joko voin mennä?" 
Onneksi olkoon siis Hipulle!

Kommentit

  1. Hippu, tarkistathan sähköpostistasi myös roskapostin, jos et löydä Kassikissan postia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?