Makramee-korviksia

Esittelin elokuussa ensimmäiset makramee-korvakorut, vaaleanpunaisesta narusta tehdyt. Sittemmin olen tehnyt samalla ohjeella parit korvikset lisää: keltaisesta ja violetista narusta. Edelleen vaaleanpunainen on näistä ehdoton suosikkini, mutta ihan kivoilta nämä kaksi muutakin väriä näyttivät. Kuvissa niiden värit eivät toistu aivan oikeanlaisina, ainakaan minun näytöllä, mutta saatte nyt ainakin jonkinlaisen käsityksen, miltä ne näyttävät. 

Olen yrittänyt löytää toisenkin kivan korvismallin, koska olisi kiva tehdä muunkinlaisia, mutta vielä en ole löytänyt tämän voittanutta. Olen myös todennut haastavaksi löytää sopivia "runkoja" näille korvakoruille. En ehkä osaa hakea oikeilla termeillä, mutta eri nettikaupoistakin tuntuu löytyvän vain näitä pyöreitä korupohjia. Mielelläni kokeilisin vaikkapa kolmionmuotoiseen tai soikeaan runkoon. Jos siis jollain on hyvä vinkki, mistä löytyisi muitakin kuin pyöreitä korvakorupohjia, kuulisin sen erittäin mielelläni. 


Tältä se näyttää (ylempi) alkuvaiheessa.

Kokeiluni toisenlaisesta mallista. Tämä on ainakin toistaiseksi pariton, kun en oikein tiedä, kannattaako tälle tehdä kaveria.

Violetit menivät kummitytölle osana rippilahjaa.


Väri on tässä lähempänä oikeaa kuin ylemmissä kuvissa. Samat yksilöt siis kyseessä. 

 

Kommentit