Joulukortteja ja olympialaisia

Olympialaiset tarkoittaa kohdallani lisääntynyttä television katselua. Erityisesti telinevoimistelu ja uimahypyt ovat hienoa katsottavaa, mutta olympialaisissa on se kummallisuus, että melkein kaikki lajit tuntuvat äkkiä kiinnostavilta (paitsi jalkapallo).

Jotta näistä tv-tunneista saisi jotain hyötyäkin, virkkaan kisoja katsellessa joulukortin raaka-aineita eli lumihiutaleita.

Ennen korttiin päätymistä nämä vielä tärkätään muotoonsa.

Löysin mainion, sata erilaista lumihiutaleohjetta sisältävän kirjan toissajoulun ostoksilla. Kirja maksoi jopa hurjat 10 euroa. Tein sen ohjeilla läjän lumihiutaleita jo viime jouluksi, pääasiassa joulukortteihin, mutta ylimääräisistä tein roikkuvan koristeen ikkunaan. 

Toistan siis itseäni, kun tämänkin vuoden joulukortit tulevat sisältämään näitä hiutaleita. Mutta näitä vain on niin kiva virkata, ja ainakin väri on nyt eri. Viime vuonna käytin hopeanväristä kimallelankaa, nyt hiutaleista tulee sinisävyisiä ja bling-blingin vuoksi toisena lankana on valkoinen paljettilanka. Ja eiköhän korttipohjat tule myös olemaan toisenlaiset. 

Vuoden 2015 joulukortit.

Kommentit