Kesäiset kesämelonikassit ja -olkalaukku

Nämä kassit valmistuivat kesäkuussa ennen sukulointireissua, sillä halusin viedä vesimelonikuviosta kovasti pitävälle veljentytölleni vesimeloniaiheisen kassin. Harmi vain, etten mistään kangaskaupasta löytänyt kangasta, jossa olisi ollut valmiina vesimelonikuviota.

Pieni epätoivo alkoi jo vallata mielen, mutta penkoessani palalaareja löysin niistä vesimelonin kuoreksi sopivaa vihreää kangasta sekä vesimelonin sisusta hyvin esittävää mustilla pilkuilla höystettyä pinkkiä kangasta. Kun lisäksi ostin vielä mansikkajäätelön punaista ja valkoista kangasta, oli minulla vesimelonikassin ainekset kasassa.

Tällainen siitä tuli:


Pinkillä puolella olevat vesimelonit ovat taskuja. Vihreälle puolelle tein neliön muotoisen taskun. Kassi on kääntökelpoinen eli voi käyttää kummin päin vain, fiiliksen mukaan.


Palalaareista löytyi myös vaaleamman vihreää kangasta, jonka hyödynsin pyöreään olkalaukkuun: 


Tämän tein ilman mitään kaavoja, ja niinpä siitä tuli hieman liian syvä/paksu ollakseen täydellinen. 
Mutta vetoketjun asennukseen olen tässä kassissa tyytyväinen. Melkoista pähkäilyä se vaati, mutta se on sisäpuolelta aivan yhtä siisti kuin ulkopuolelta. Harmi vain, etten huomannut ottaa siitä kuvaa ennen laukun luovutusta - ei ollut vielä silloin tämä blogi mielessä!


Tätä vaaleanvihreää kangasta minulla oli reilusti, ja niinpä käytin sitä myös tässä Vihreän setin matkakassissa vuorikankaana. 

Kommentit