Ruokalähetys

Koiratarvikkeita, mitä kummaa? 

Hämäävästä nimestään huolimatta Peten Koiratarvike myy myös kissatarvikkeita, ruokaa ja kaikkea mahdollista. 

Löysin tämän verkkokaupan, kun etsin kissanhiekkaa ja täältä käyttämääni merkkiä löytyi edullisimmin. Edullisen hinnan lisäksi superbonuksena tuli verkkokaupan toimivuus. 

Ensimmäisen kerran jälkeen olen tilannut täältä säännöllisen epäsäännöllisesti niin kissanhiekkaa kuin ruokiakin. Joka kerta toimitus on tapahtunut nopeasti, viimeistään seuraavana päivänä, ja verkkokaupasta on tullut tilannetietoa samantien. 

Tämän verkkokaupan kanssa olen tottunut niin sujuvaan ja nopeaan palveluun, että aloin pitää sitä jo itsestäänselvänä enkä aikonut ryhtyä kehuskelemaan sitä suotta blogissa. Mutta jokin aika sitten tilasin ihan muita kuin kissatarvikkeita toisesta, ison kosmetiikkaketjun verkkokaupasta, ja edelleen, useampi päivä tilauksesta, odottelen tietoa toimituksesta. Tuotteet piti kyllä maksaa heti. Niin, sekin toimii tässä Petessä, että tuotteet voi maksaa tavaroiden jo tultua. 

Eli kehu sinne ja sille, minne kehu kuuluu. Tässä tapauksessa Peten Koiratarvike -verkkokaupalle.Nämä riittävät vähäksi aikaa täydentämään lähikaupan Latzeja.
Maistuu, maistuu.Kommentit

  1. Mekin ollaan joskus tilattu tavaraa Peten koiratarvikkeelta ja ei voi kun kehua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se on kyllä aivan loistava. Ja hyvyys sen kuin korostuu, kun vertaan tuohon kosmetiikkaketjuun. Viikko tilauksesta kyselin toimituksen perään. Vastaus: "Tilauksestasi ei jostain syystä ollut tullut meidän toimituspuolelle tilausvahvistusta ja tästä syystä tilauksesi ei ollut lähtenyt pakattavaksi. Toimitamme tilauksesi tänään." Eli jos en olisi kysellyt perään (joskushan sitä unohtaa tilanneensa, jos ei ole ehdottoman tärkeitä tilannut...), en olisi saanut tuotteitani ikinä. En tosin ole niitä vieläkään saanut, vaikka tuo viesti tuli jo toissapäivänä.

      Poista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?