Miirun minttuilut

Viime viikonloppuna kerroin, miten kissanminttu vaikutti Tupsuun, joka pääsi testaamaan lahjoja ensimmäisenä. Vaan mahtoiko kissanminttu vaikuttaa käytökseltään aina niin hillittyyn ja leidimäiseen Miiruun?

Kun Tupsu viimein raaski erota kissanminttutyynystään ja lähteä ulkoilemaan, sattui Miiru tulemaan juuri samalla ovenavauksella sisään. Sisälletulo tosin hieman viivästyi, kun piti pysähtyä nuuhkimaan läpikotaisin Tupsun naama, joka tietenkin oli ihan(an) kissanminttuinen. Ei varmasti koskaan muulloin ole Tupsu ollut Miirusta niin ihana kuin tuolla hetkellä!

Tupsu oli onnistunut tehokkaasti mähmäämään oman tyynynsä, mutta onneksi Miirulle oli antaa ihan upouusi, sillä kumpikin kissa oli saanut oman lahjan. 

Tässä tyyny on ollut käytössä jo 1,5 viikkoa ja yhä vain tuottaa iloa.

Ja kyllähän taika toimi Miiruunkin. Sen piehtarointi oli tyylilleen ominaisesti hieman pienieleisempää kuin Tupsulla, mutta sitäkin kesti kauan. Alla muutama kuva tästä ensituntumasta. Siitä on videokin, mutta ei kaikkea makeaa tässä kerralla. Videota voit katsella huomisaamuna!



Ensimmäisen kerran veroista hurmiota en ole havainnut toiste, mutta vähintään kerran päivässä Miirukin nappaa tyynyn paijailtavakseen.

On se ihana - siis kissanminttu Miirusta. Ja minusta Miiru. 

"Hei, saiskos vähän yksityisyyttä..."

Kommentit