Ruudullinen toalettilaukku

Sain toiveen tehdä kummipojalle joululahjaksi toalettilaukun. Ja minähän toteutan tällaisia toiveita mielelläni. Kummipojan lempiväri on vaaleanvihreä, ja satuin löytämään sävyiltään sopivaa ruutukangasta.

Jos kangas näyttää tutulta, niin ei ihme. Minulla on aiemmin ollut samaa kangasta vaaleanpunaisin ja oranssein ruuduin, ja tein siitä aiemmin mm. toalettilaukun. Tuosta aiemmasta kokeilusta tuli turhan iso, ainakin pienen pojan tarpeisiin, joten tällä kertaa tein laukun toisenlaisella mallilla ja sain aikaiseksi sellaisen normaalin meikkilaukun kokoisen pussukan.



Ohjeena käytin loistavan blogin Villa ja Villa pussukkaohjetta. Täydellistä tästä ensimmäisestä kokeilusta ei tullut, ja seuraavaan vastaavaan täydennän tekelettä lisäämällä kahvan myös laukun toiseen päähän. Nyt tein sellaisen ohjeen mukaan vain toiseen päähän, mutta laukun sulkemista ja avaamista helpottaisi kovasti, jos samanlainen olisi toisessakin päässä.



Vuorikankaana käytin vahakangasta, joten kassin sisus on kosteutta kestävää. Löysin ihan kivaa lautakuvioista vahakangasta tähän tarkoitukseen. Koska vahakangas antoi osaltaan hieman tukevuutta ja ryhtiä laukkuun, kiinnitin päällyskankaaseen vain ohuen tukikankaan.



Kommentit