Veikkaa ja voita!

Nyt on kuulkaas vuorossa tämän blogin ensimmäinen kisa ja arvonta!

Seuraan melko laiskasti muita blogeja, mutta esimerkiksi Kaskelan kattien eli Eemelin ja Anselmin touhuja seuraan säännöllisesti. Tämä kollikaksikko oli päässyt vaa'alle, ja painotietoja paljastettiin blogissa viikko sitten.

Siitäpä sainkin idean tähän veikkausvisaan: arvaa, kuinka paljon Tupsu painaa.

Alla on kissaherrasta yksi kuva arvauksen tueksi, mutta kannattaa tutkailla aiempiakin postauksia, joissa Tupsu esiintyy, kokonaiskuvan muodostamiseksi. Herra on juuri nyt parhaassa talvikuosissaan, mikä kannattaa ottaa veikkauksessa huomioon.


Vastausaikaa on keskiviikon 18.1. loppuun asti. Voit veikata Tupsun painoa kommentoimalla tähän postaukseen tai kisan postaukseen Kassikissan Facebook-sivulla tai lähettämällä veikkauksesi Kassikissan sähköpostiin: kassikissanblogi(at)gmail.com. Minä ja Tupsu arvomme voittajan keskiviikon jälkeen Miirun toimiessa virallisena valvojana. Ilmoitan voittajan viimeistään viikonloppuna, ja jos minulla ei ole voittajan yhteystietoja vielä arvonnan hetkellä, voi voittaja lähettää ne blogin sähköpostiin tuon jälkeen.

Kaikkien veikanneiden kesken arvon alla olevassa kuvassa näkyvän kissakuosisen pussukan (made by me). Pussukka on 20 cm korkea, 15 cm leveä, olkahihnan pituus on säädettävissä.


Pussukassa on keltainen vuori ja pieni tasku.
Jään mielenkiinnolla odottamaan veikkauksianne - ja vakuutan, ettei Tupsu pahastu minkäänlaisista veikkauksista, menivätpä ne pahasti ylä- tai alakanttiin.

P.S. Kommentit toimivat blogin dynaamisessa näkymässä (jota tykkään käyttää sen kivan yleisilmeen taki) aivan surkeasti, mutta mobiililaitteissa huomattavasti paremmin eli mahdollisuuksien mukaan sellaista kannattaa käyttää kommenttien lisäämiseen. Harmillinen bugi Bloggerissa.

Kommentit

 1. Ehkä 5,5 kg.
  Arvontaan leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Veikkaisin 7 kg. Mukana arvonnassa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. Veikkaan, että 6,8 kiloa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Veikkaisin 5.7 kg. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Söpö laukku ja kissa! Veikkaan Tupsun painavan 10,2 kg. 🙂 hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?