Voittaja ja paino ovat selvillä

Viime sunnuntaina käynnistin veikkauskisan Tupsun painosta. Veikkauksia tuli kymmenkunta, suurin osa kommentteina blogiin ja muutama sähköpostin tai Facebookin kautta. Kiitoksia kaikille veikkaajille!

Painoveikkaukset vaihtelivat 4,8 ja 10,2 kilon välillä. Arvelinkin etukäteen, että näin voisi käydä ja että aika hurjiakin painoveikkauksia voi tulla. Tupsu kun on tosiaan nyt talvikuosissa melkoinen muhkukissa, varsinkin pakkasessa, kun karvat vielä pörhistyvät.

Tosiasia kuitenkin on, että Tupsu on pieni kissa isoissa karvoissa. Tai jos nyt ei ihan pieni, kuten vaikkapa siro Miiruliiru, niin ainakin normaalipainoinen mötkäle. Tämän aamuisessa tarkistuspunnituksessa Tupsun painoksi nimittäin tuli 5,1 kg. Ei sen enempää, ei sen vähempää.

Pienen palkinnon eli kissapussukan voittaja arvottiin kaikkien vastanneiden kesken, eli ei väliä, miten pieleen oma veikkaus meni. Voittajaksi tuli Tupsun arpavalinnalla Leenvikki, joka veikkasi painoksi 5,5 kg. Voittajalle on jo ilmoitettu sähköpostitse ja pussukan pitäisi saapua alkuviikosta perille. Vielä kerran onnea voittajalle!

"Voiko näitä syödä? Mitä nämä oikein ovat?"

"Ei siis mitään syötävää, vähänkös tylsää. Ihan sama, mikä lappu."

"Ota nyt vaikka toi."

Arvonnan virallinen valvoja halusi jostain syystä arvonnan päätyttyä levittää lappuset pitkin lattiaa. 

Virallinen valvoja kuitenkin hyväksyi ja vahvisti voittotuloksen.

Kommentit

  1. Kiitokset kassikissan poppoolle arvontavoitosta. Minusta arvonnan suoritus meni
    harvinaisen hienosti! :-)

    Hyvää talven jatkoa kaikille!

    Leena/leenvikki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?