Terveen merkkejä

Ulkoilu maistuu. Ruoka maistuu. Puissa kiipeily maistuu. 

Siinäpä  Tupsun esittämiä terveen merkkejä eilen ja tänään. Vielä aamupäivällä tänään annoin Tupsulle ruokaa ruiskulla, kun vaikutti siltä, että se kyllä halusi syödä ja näykki ruokakupillaan pikkuisen, mutta mitään ei kuitenkaan kupista hävinnyt. 

Kun illansuussa palasin kävelylenkiltä kotiin ja Tupsu tuli samalla ovenavauksella sisään, se suuntasi suoraan - entiseen tapaansa - raksukupille ja alkoi rouskutella niitä - entiseen malliin. Siinä vierähti viimeinenkin kivi sydämeltäni. Tupsu is back!


Lauantaista ulkoilua

Raksut maistuivat sunnuntaina

Näin reipas Tupsu oli jo torstaina.

Tällaisella arsenaalilla yritin houkutella Tupsua syömään aiemmin viikolla. Mikään ei maistunut - paitsi väkisin suuhun ruiskutettu mössö.

Mitään halpaa lystiä eläimen hoidattaminen ei ole! Tässä lasku tiistai-illan käynnistä. Kyllä leuka loksahti auki, kun sain laskun eteeni. Juuri päivää tai paria ennen tuota käyntiä oli osunut silmiin Facebookissa jonkun linkkaamana tämä Ylen uutinen eläinlääkärien kalleudesta. Valitettavan paikkansapitävä uutinen. Tuli jo hetken ikävä vakuutusta, mutta kaivoin esiin vanhan kirjoitukseni vakuutusmaksuista ja tulin siihen tulokseen, että eipä se ihan hirveästi tässä olisi kokonaiskustannusta vähentänyt.


Kommentit

Lähetä kommentti

Ajatuksia?