Kangaslähetys

Kun pari vuotta sitten innostuin pussukoiden ja kassien teosta, tilasin pienen määrän kankaita Hong Kongissa sijaitsevasta Modes4You -verkkokaupasta. Kokemus oli hyvä, kankaat olivat sitä mitä oletinkin ja toimitus tuli nopeasti.

Lähes kaksi vuotta onnistuin vastustamaan kiusausta tilata sieltä uudestaan. Nyt kun aloin suunnitella kameralaukun tekoa, halusin löytää jotain teemaan sopivaa kangasta ja kas - googlailu johdatti minut taas tämän kaupan sivuille. Sieltä löytyi retro-kamera-aiheinen kangas, joka on kaiken lisäksi laminoitua eli vedenkestävää. Päätin tilata sitä, vaikken ollutkaan aivan varma, millaista tämä "laminoitu" kangas on. Olisiko se niin kuin vaha- tai kernikangasta?

Tuon verkkokaupan valikoimissa on hurjat määrät erilaisia kissakankaita, ja niinpä päätin tilata niitä nyt muutaman samalla. Ja koska sitten postikulut olisivat olleet jo melkein saman, mitä tuotteet, piti tilata vielä vähän lisää, että sai ilmaisen kuljetuksen (siis yli 60 eurolla). 

Tuotteet tulivat tällä kertaa hieman hitaammin, mutta kuitenkin reilussa viikossa. Laminoitu kangas osoittautui positiiviseksi yllätykseksi. Kyllä sille varmaan jokin kunnollinen suomennoskin löytyy, mutta minusta amatooristä se on joka tapauksessa aivan erilaista kuin vaha- tai kernikankaat. Se on nurjalta puolelta ihan sellaista puuvillakangasta ja toisella puolella on sitten laminointi päällä. 

Kamerakankaan lisäksi alla olevassa kuvassa näkyvä vihreä-valkoinen ja punainen kissakangas ovat laminoituja. Kaksi muuta kissakangasta ovat ihan tavallista puuvillaa. Oikeassa reunassa olevat pienemmät palat tulivat ylimääräisinä näytekappaleina - en kai minä nyt koirakangasta olisi tilannut. Samoin keltainen tipuavaimenperä tuli kylkiäisenä, olisi kyllä voinut jäädä tulematta (löysin kaappia siivotessa läjän vastaavanlaisia pehmoavaimenperiä).


Vielä en ole ehtinyt aloittaa näistä mitään. Ensimmäisenä listalla on tosiaan kameralaukku, mutta katsotaan nyt, miten sellainen mahtaa onnistua.

Kommentit