Asvalttiprinsessa metsän keskellä

Eilen kerroin Tupsun mökkeilystä ja siitä, kuinka se on ihan kotonaan metsässä eikä oikein viihdy mökissä sisällä. Miirulla taas on nämä aika lailla päinvastoin. Ulkona se on vain lyhyissä pätkissä ja silloinkin mieluummin niin, että olen siellä seurana. Välillä toki sekin innostuu kikkailemaan pihamaalla, varsinkin jos Tupsukin on paikalla. Muutoin tuntuu, että se kaipaa asvalttia ympärilleen tunteakseen olonsa kotoisaksi - varsinainen asvalttiprinsessa!

Mökki sen sijaan on Miirun turvapaikka. Siellä lempipaikka löytyy viime kesän tapaan parvelta, joka on Miirun oma valtakunta. Sen tie sinne kulkee lieden päältä takan päälle ja siitä vielä yhdellä hypyllä parvelle. Meidän muiden on käytettävä apuna tikkaita, jos sinne haluamme mennä. 



Tassut on pidettävä puhtaana luonnon helmassakin.


Miiru lempipaikassaan, yleensä se tosin on syvemmällä parvella eikä ollenkaan näkyvissä. Toinen lempipaikka löytyy vuodevaatelaatikosta!

Tuosta lieden päältä oikeassa alareunassa takan päälle ja siitä tuohon, missä se nyt nukkuu, kulkee Miirun pomppuväylä parvelle. 

Kommentit