Lahjakassi shampanjalle

Tuli tarve hankkia lahjakassi shampanjapullolle ja suklaarasialle. Olisin tietysti voinut ostaa tai askarrella kassin paperista, mutta Kassikissa kun olen, päätin ommella. Samalla tuli tilaisuus kokeilla vähän uudenlaista kassimallia. Samojen peruskassien ompelu kun on pidemmän päälle tylsää - vaikka peruskassi on kyllä aina monikäyttöisin.

Ohjeen tähän löysin omasta hyllystäni eli Unelmien laukut -kirjasta, josta olen muutaman muunkin kassimallin toteuttanut. Täytyy todeta, että kaikki tähän asti kokeilemani mallit ovat toteutukseltaan todella helppoja, joten voin suositella tuota kirjaa vaikka aloittevallekin kassintekijälle. Kirjassa kaikki kassit on tehty itsepainetuista kankaista ja ohjeet sisältävät aina senkin osuuden. Mutta kun käyttää ihan valmiskankaita sellaisenaan, on kassi nopea tehdä.

Jo vuosi sitten ostamani pinkki MelliMello-kangas pääsi vihdoin käyttöön. Siinä on sopivaa blingblingiä shampanjakassiksi. Ja nyt kun tuon kassin ompelin, muistin, että pinkkihän on lempivärini. Pitänee siis tehdä tuosta kankaasta itsellekin jotain pientä kivaa.

Kssiin mahtuu sopivasti sampanjapullo ja suklaarasia. 

Alkuperäisessä ohjeessa hihnat yhdistetään olkapäällä solmulla. Minä ompelin ne yhteen, mikä toi hieman haasteita laukun kääntämiseen, mutta vain vähän. 


Vuori on kimaltavaa vaaleanviolettia kangasta. Kimallus erottuu kuvassa melko huonosti. Tämä kangas oli löytö Eurokankaan 5 eur/m-tarjouslaatikoista reilu viikko sitten. Se on mukavan tukevaakin, joten toi sopivasti ryhtiä kassiin. 

Kommentit