Onko Agressoa näkynyt?

No on, valitettavasti.

Se selvästikin otti pihamme haltuunsa mökkiviikon aikana eikä nyt millään malttaisi siitä luopua.
Kun tässä kirjoituksessa mietin, mahdammeko nähdä sitä lisää lähiaikoina, niin kyllä on nähty.

Muuten minulla ei olisi mitään vieraita kissoja vastaan pihallamme, mutta Agresso ärhentelee Tupsulle ja pelottelee Miirua niin, ettei Miirukainen meinaa uskaltaa mennä ulos. Siksi en tykkää.

Agressosta on havaintoja lähes joka päivältä. Parina aamuna on käynyt niin, että olen päästänyt Miirun ulos ja mennyt sitten muutaman minuutin päästä perästä esim. aikeenani laittaa terassin laatikon päälle raksukupin. Raksukuppi on jäänyt laittamatta, kun terassilla onkin ollut Agresso ja Miiru-reppana piilottelemassa grillin alla (kaasugrillissämme on sellainen alataso noin 10 cm korkeudella maasta, sen alatason alla Miiru on ollut). Agresso on lähtenyt karkuun heti minut huomatessani ja Miiru on tullut takaisin sisälle. Eikä sitten ole halunnut mennä ulos moneen tuntiin.

Vasta kun Tupsu on ollut paikalla suojaamassa, on Miiru tykännyt mennä ulos. Ilmeisesti Agresso ei ahdistele muualla kuin ihan meidän terassin lähistöllä, joten kunhan siitä selviää kauemmas, voi Miirukin ulkoilla rauhassa. Eräänä iltana todistin myös, kun Tupsu selvästi saatteli Miirun sisälle. Se odotteli kauempana terassilla, että päästin Miirun sisälle, ja lähti sitten vielä omille retkilleen. Aikamoista solidaarisuutta!

Turvakaverin kanssa voi ulkoilla.
No, nyt olen varustautunut häätämään Agresson tontiltamme oikein kunnolla. Aseena minulla on vedellä täytetty sumutepullo ja Agresso saa sumuttelua päälleensä aina, kun on väärässä paikassa. Toivottavasti tämä auttaa. 

Kommentit