Susilapaset

Lähipiiristä löytyy susiin tykästynyt nuori neitonen, jolla oli syntymäpäivät ihan äskettäin. Siinäpä siis tilaisuus neuloa jotain susiaiheista. Sopiva mallikin löytyi nopeasti googlaamalla: teetee Pallas -susilapaset

Tuon valmiin ohjeen silmukkamäärä on 60, mutta koska neuloin nämä ohjeesta poiketen Novitan Nalle -langalla, muutin silmukkamäärän 50:en, ja muokkasin kuviota mahtumaan tähän silmukkamäärään. Kärkiosan isompi sudennaama hieman kapeni ja muutin sen samalla taustapuolelta kuvaamaan suden niskaa, eli sudella on silmät ja kuono vain lapasten etupuolella. 

Langaksi näihin minun lapasiin valikoitui Novitan Nalle Taika -lanka (väri sinitaivas) ihan vain siksi, että sitä minulla oli kotona, olin lähdössä matkalle enkä ehtinyt käydä ostamassa uutta lankaa. Susien harmaa on puolestaan Maija-lankaa, jota minulla oli pari ihan käyttämätöntä kerää - ja on edelleen yksi kokonainen, sillä eihän näihin lapasiin sitä paljonkaan kulunut. Yönsininen tausta sopii mielestäni susien taustaksi ihan mainiosti, öiseen aikaanhan sudet kai lähinnä seikkailevat. 

Nämä lapasetkin tekivät oman seikkailunsa, sillä minulla oli tämä neulomus mukana äskeisellä työreissullani Kaliforniassa. Ne ovat siis käyneet syntymässä lähes maailman toisella laidalla. :) Puisista puikoista yksi katkesi jo alkumatkasta, kun survoin lankoja ja puikkoja täpötäyteen reppuuni. Neljällä puikolla neulominen toi työhön oman haasteensa, mutta valmista tuli. 

Jälleen kerran Tupsu pääsi lapaskuvailujen taustaksi, mutta vain yhden kuvan verran. Sitten se sai jatkaa uniaan kaikessa rauhassa.

  
Lentokoneessa pöydän kiinnitysteline tarjoaa sopivan paikan kirjoneuleohjeelle. :) 

Kommentit