Harrikka-eväskassi

Esittelin jo aiemmin, miten käytin pienemmästä muovipussista peräisin olevan logon meikkipussukkaan ja jäin miettimään, miten käyttäisin isomman logon.

Tässäpä nyt tuotos, jonka lähtökohtana oli isompi logo. Tekonahkainen kassi näyttää epäilyttävästi käsilaukulta, mutta tein sen kyllä eväskassin ohjeella (kirjasta Unelmien laukut). Saattaa siis olla, ettei kassi päädy veljen käyttöön, mutta ehkäpä siitä perheestä löytyy joku muu käyttäjä kassille. 

Ja koska sekä pientä että isoa logoa on vielä yksi kappale jäljellä, täytynee tehdä vielä vaikkapa ihan sellainen peruskassi ilman vetoketjua. Se saattaisi sopia hyvin mökkikassiksi saunakamppeille, vaikkapa. Jatkoa siis seuraa vielä tähän Harrikka-sarjaan. 


Tällä kertaa vain itse logo on muovitettu, ja muovi on kiinnitetty siksakilla. Siksak tuo sopivaa rouheutta ilmeeseen. Tämä ratkaisu ei välttämättä ole kovin kestävä, mutta kestää minkä kestää. 

Oranssi vuori, mutta ilman mitään taskuja, koska tämä tosiaan on eväskassi, ei mikään käsilaukku. Jos olisin tiennyt tehdessä, että tästä tulee aika käsilaukkumainen, olisin saattanut lisätä vuoriin muutamia taskuja.

Keinonahka oli itselleni materiaalina uusi, ja sen ompeleminen oli paikoin haasteellista.

Kommentit