Miirun mietteitä omenapuun alla

Miiru näytti niin miettiväiseltä omenapuun kukkien alla, että kävin kysymässä, mitä ajatuksia hänellä oli, vaikkapa nyt tulevasta kesästä. 

"Kesä on ehdottomasti lempivuodenaikani. Ei kevätkään yhtään hullumpaa aikaa ole, kun hiiriä ja muita saaliita alkaa liikkua enemmän. Kesässä parasta on tietenkin ulkona oleminen, tarkenee nukkuakin ulkona, jos siltä tuntuu."

"Viime kesänä täällä meidän pihalla kävi se kovisteleva kolli, mutta nyt sitä ei ole näkynyt. Luulen, että siitä on kiittäminen Tupsua. Se on kyllä ihan mainio kissaveli, hoitaa nuo puolustushommat hienosti. Se on nykyisin myös hyvä saalistaja, minähän sen aikoinaan koulutin niihin hommiin."

"Minä en niin hirmuisesti välitä kukista, mutta onhan tuo omenapuu ihan hienon näköinen juuri nyt, kun siinä on nuo kukat. Yleensä katselen taivaalle lintujen perään. En minä niitä lintuja tietenkään jahtaa, kunhan katselen..."

"Että sellaisia mietiskelen juuri nyt. Kesään toivon paljon lämpimiä päiviä. Mökkireissu saattais olla kans kiva, kunhan sieltä pääsee sitten aika nopeasti takaisin kotiin ja tänne omalle pihalle."

Kommentit

Lähetä kommentti

Ajatuksia?