Tupsun joulutervehdys

"Se on sitten jouluaatto. Vaikka siihen ilmeisesti monilla kuuluu monenlaista touhua ja tohinaa, niin haluaisin muistuttaa lepäämisen tärkeydestä. Ja toisten huomioimisesta. Toisaalta myös omaa rauhaa on annettava niille, ketkä sitä kaipaavat. Minä esimerkiksi tykkään kyllä huomioimisesta, mutta vain tiettyyn rajaan saakka - ja olen myös melko tarkka siinä, kenen huomioimiset hyväksyn."

"Kuulemma meille tulee vieraita. En ole siitä sillai kovin innoissani, koska sitten en voi lepäillä kaikessa rauhassa sohvalla, vaan pitää löytää joku suojaisampi ja rauhallisempi paikka. Mutta ihmiset on siitä eriskummallisia, että ne tykkää nukkua öisin. Se tarjoaa minulle sitten hyvän mahdollisuuden tutkia kaikki uudet hajut ja käydä ehkä vähän kokeilemassa myös, löytyisikö jonkun jaloista sopiva nukkumapaikka. Aamulla sitten, kun väki heräilee, aion kyllä olla taas omissa oloissani ihan muina kissoina."

"Haluan nyt toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rentouttavaa joulua. Muistakaa helliä toisianne ja ennen kaikkea kissoja. Kyllä meillekin lahjat kelpaa. Hyvää joulua!"


Jouluaaton sanan vihje: 
Petteri Punakuonokin

Kommentit