Palaveripussukat

Meillä on töissä melkoisesti palavereita, niin kuin taitaa tänä päivänä olla monellakin työpaikalla. Otan kokouksiin mukaan aina läppärin ja puhelimen, usein lisäksi muistivihkon (sen verran vanhanaikainen kun olen), teemukin, ehkä vielä hiiren ja laturinkin, jos tiedossa on pitkä palaveri.
Siinäpä sitä onkin kantamista enkä kuitenkaan viitsi läppärilaukkua raahata mukanani - sehän olisi liian yksinkertainen ratkaisu.

Niinpä päätin tehdä itselleni ns. palaveripussukan eli kassin, johon voin helposti sujauttaa tarvittavat tavarat. Ensimmäisen version pussukasta väkersin ilman, että läppäri oli kotona enkä siten saanut mitattua pussukalle oikeaa kokoa. Niinhän siinä sitten kävi, että siitä tuli kyllä muuten ihan kiva, mutta liian pieni varsinaiseen tarkoitukseensa! Pussukkaan mahtuu hyvin sisälle padi, mutta ei läppärini.

No, uusi yritys oli edessä viikkoa tai paria myöhemmin. Tällä kertaa homma onnistui paremmin, kuten jo aiemmin kerroinkin. Koon kasvattaminen tosin söi hieman kassin söpöyttä, mutta käytännöllisyys on tietenkin tärkeintä.

Ensimmäinen versio. Toisella sivulla on yksi leveä tasku vaikkapa muistikirjaa varten.

Toisella sivulla on kaksi kuminauhataskua, joihin mahtuvat hiiri, laturi ja teemukikin. Ekan version vuorikangas on samaa tähtikangasta kuin hihnat. 


Toiseen versioon lisäsin pituutta, joten läppäri mahtuu siihen pystyssä. Taskut ovat samankokoiset kuin ekassakin versiossa eli ainoa ero on oikeastaan pohjassa oleva pidennyspala. 

Myös vuorikangas on tässä eri eli tällä kertaa turkoosi, lähestyvän kevään kunniaksi. Tänne läppäri mahtuu mainiosti sisälle. 

Kommentit