Kevät kolkuttelee

Ihan noin vain huomaamatta tänne blogiin tuli kuukauden tauko. Suurimpana syynä työkiireet, mutta tuli tässä myös oltua viikon verran lomallakin välissä. Odotettavissa on, että tiivis tahti töissä jatkuu ainakin toukokuun loppuun asti, joten blogi päivittynee jatkossakin harvakseltaan, mutta yritän kuitenkin. 

Käsitöitäkään ei ole liiemmin valmistunut. Joulun jälkeen alkanut neulontablokki on edelleen päällä! Villasukat eivät enää tähän aikaan vuodesta inspiroi enkä ole saanut aloitettua mitään muutakaan. Jotain pitäisi kyllä keksiä, tekemistä käsille telkkarin katselun kaveriksi. Mitähän sitä keksisi?

Kissoille kuuluu hyvää. Kevät on koittanut, lumet valtaosin sulaneet ja ulkona on lämmintä. Niinpä Tupsukin on löytänyt taas ulkoiluvaihteensa ja viettää valtaosan ajastaan ulkona. Myös punkkikausi on alkanut, valitettavasti. Heti loman jälkeen eli viikko sitten sain nyppiä kissasta useamman punkin kerralla. Samantien laitoin Tupsun niskaan myös punkinestoainetta ja joko se tai yöpakkaset ovat tehonneet, sillä sen jälkeen ei punkkeja ole onneksi löytynyt. 

"Niin. Ei ole minun vikani, ettei emäntä ole tänne päivittänyt. En ole kyllä tehnyt mitään raportoimisen arvoista, mutta enhän ole sitä tehnyt ennenkään."

"Tämä kuva on aika vanha, koska tällöin vielä katolta putosi lumia. Siitä äänestä en tykännyt yhtään."

"Nyt tykkään, kun lumet on poissa. Voin taas makailla pensaan juurella, tai tehdä ihan mitä vain tykkään, niitä omia juttujani, joista en kerro emännällekään."

Kommentit