Tupsu ja auto

Tupsu ei edelleenkään tykkää autoilusta. Onneksi sen ei siitä kovin usein tarvitse kärsiä, pari kolme kertaa vuodessa vain. Viimeisin kerta oli jouluna, kun teimme kolme pitkää automatkaa. Alkumatkan kuuntelimme naukunaa, sitten se alistui ja asettui Miirun laatikon päälle. Luulen, että jos Tupsu saisi valita paikkansa autossa ihan vapaasti, se varmaankin asettuisi hattuhyllylle. Sieltä kun näkisi myös ulos, mikä tuntuu olevan Tupsun toive ja siksi se aina könyää Miirun kopan päälle. 

Kolmen matkan saldona oli yksi protestipisu (ensimmäisen matkan alkumatkasta) ja kotiinpaluupisu, jota edelsi melkoinen levottomuus eli kyseessä lienee ollut todellinen pisuhätä. Tämä pisu tuli siinä vaiheessa, kun peruutimme auton autotalliin eli kirjaimellisesti loppumetreillä. Pisuja varten olemme sijoittaneet pyyhkeen kopan ja penkin väliin ja tällä kertaa pisut imeytyivät suoraan pyyhkeeseen aiheuttamatta lisäsotkuja. 

Miiru oli taas kaikki kolme automatkaa niin hiljaa ja rauhallisesti kopassaan, että piti välillä ihan tarkistaa, että tulihan se otettua mukaan. 





Kommentit