Flamingoja sukissa, korteissa ja monessa muussa

Flamingot ovat viehättäneet minua jostain syystä erityisen paljon viime aikoina - viime aikoina tarkoittaen syksystä lähtien. Espanjan lomareissulla flamingoisia tuotteita oli siellä täällä, lähes yhtä paljon kuin yksisarvis- tai panda-aiheisia. ja ostinkin lompakon, kolikkopussin, repun ja kauppakassin flamingokuosisina. 

Niinpä en voinut vastustaa näiden flamingosukkien ohjetta, kun selasin hyllystäni löytyviä ohjekirjoja ja -lehtiä. Näiden sukkien ohje löytyy Vallattomat Villaiset 1/2019 -lehdestä, jonka olin ostanut jo ties milloin. Nämä sukat ovat itse asiassa ensimmäiset, mitkä olen nyt neulonut lehden malleista. 

Alkuperäisessä ohjeessa pohjaväri on sininen, mutta kaipasin keväisempää väriä ja niinpä päädyin Miami-väritteiseen turkoosiin pohjaan. Muutin myös ananakset ananaksen värisiksi, kun minulla sopivasti sattui olemaan keltaista lankaa. Turkoosi lanka on Novitan Seitsemää veljestä, muut jämälankoja ja siten joko Seiskaveikkaa tai Pirtan sukkalankaa (vaaleanpunainen ainakin on jälkimmäistä). 

Tarkoitus oli tehdä näistä sukat ihan itselleni, omaan käyttöön, mutta noudattamalla ohjeen silmukkamäärää eivät sukat oikein nätisti mahtuneet minuun paksuihin pohkeisiin, joten päätin jo melko pian, että annan sukat kummitytölleni, joka on jo monta vuotta kuluttanut hänelle neulomiani kissasukkia




Kuvan kuvassa alkuperäinen malli/värit. 





Neuloin myös nilkkamalliset flamingot, jotka lähetin äidilleni synttärilahjaksi. Tällaiset taidan tehdä vielä itsellenikin tässä kevään mittaan. 


Tein myös pari flamingosynttärikorttia: 



Ja tässä ne Espanjan matkalta hankitut flamingotuotteet: 

Alanurkassa oleva vetoketjupussukka aukeaa kauppakassiksi. 

Tällainen kassi siitä aukeaa. 

Kommentit