Vuosia täytetty

Kumpikin meidän karvapalleroista on syntynyt hieman epäselvissä oloissa ulkosalla, josta ne on pelastettu emoineen sisälle jonkin verran syntymän jälkeen. Niinpä niiden tarkat syntymäpäivät eivät ole tiedossa, mutta rokotuskortteihin syntymäajaksi on merkitty (arvattu) Miirulle 8.10.2013 ja Tupsulle 30.10.2014. 

Syntymäpäiviä ei sen kummemmin juhlistettu. Kisut saavat joka päivä niin yltäkylläisen annoksen hellyyttä ja paijailua, Miiru herkkuraksujaan ja Tupsu kermaviiliä, että ylenmääräisestä synttärijuhlinnasta ne olisivat varmaankin vain ahdistuneet. Tai mistäs minä tiedän, mutta tänä vuonna meni nyt näin. Miiru-neiti on nyt siis 7-vuotias, ja Tupsu-herra 6 vuotta vanha. 

Tupsu juhli eilistä syntymäpäiväänsä jollain omalla retkellään. Oli poissa poikkeuksellisesti koko päivän (ja edeltävän yönkin) niin, että alkoi jo pikkuisen huolestuttavaa. Mutta illalla se tuttuun tapaansa ilmestyi, söi ison kupillisen ruokaa ja asettui sänkyyni tyynyä vasten nukkumaan. 

Kassikissalassa on siis kaikki hyvin. Kissat ovat täydellisen sopeutuneita jatkuvaan kotonaolooni ja 24h-palveluun. Kun joskus tulevaisuudessa taas palaan lähityöskentelyyn, tulee palveluntason lasku olemaan niille iso shokki. Reilun puolen vuoden etätyöskentely on tosin omassa päässäni muuttanut jo lähi- ja etätyön käsitteet toisinpäin, mikä kävi ilmi, kun mies kysyi, onko maalauskurssin tunti etänä vai "lähenä". Minulle se oli etänä, kun oli poissa kotoa. :D 

Maalauskurssi on tosiaan vielä jatkunut lähiopetuksena (maskitettuna), ja onkin viikossa ainoa vakituinen kodin ulkopuolelle suuntautuva menoni. Japanin kurssi siirtyi etämoodiin parin kerran jälkeen, mutta toimii kyllä mainiosti niinkin.  

Syksy on kyllä kulunut hurjaa vauhtia, lokakuu sujahti ohi ihan huomaamatta. Näihin aikoihin - marraskuun alkupuoliskon - olen useina vuosina ollut parin viikon reissulla jossain ulkomailla, missä on ollut lämpöä (vaihtelevasti) ja aurinkoa (suht takuuvarmasti) tarjolla. Tänä vuonna reissu jää väliin, mikä tietää enemmän aikaa vaikkapa kaikenlaiseen jouluhömpötykseen. Niistä kuulet myöhemmin. 


Karvapallerot harvinaisen lähellä toisiaan.

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Ajatuksia?