Siirry pääsisältöön

Arvonnan voittaja selvillä

Pari viikkoa sitten julkaisin arvonnan alkaneeksi täällä blogissa. Määräaikaan mennessä postaukseen tuli kommentteja 10 kpl ja niiden lisäksi pari osallistujaa sähköpostilla. Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Arvonta on nyt suoritettu, vaikka Miiru-onnetar olikin hieman vastentahtoinen tehtäväänsä kohtaan, ja voittaja on selvillä. 
Kissan makramee-valtaistuimen voitti Maija kisulien Moko ja Mitsi kera. 

Onnea voittajalle!  Ja toivotaan, että valtaistuin saa kissojen hyväksynnän. 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marimekon Räsymatto-kuosiset sukat

Veljentyttöni suosikkikuosi tällä hetkellä on Marimekon Räsymatto. Malli on sopivan hauska toteuttaa myös villasukissa, joten niinpä päätin yllättää veljentytön tällaisilla sukilla.  Nämä saavatkin sitten jäädä tämän kevään viimeisiksi villasukiksi. En ole koskaan aiemmin kokenut hajuhaittoja villalangoista, mutta tämä oli nyt tänä keväänä jo toinen kerta. Ensimmäinen kerta oli vielä kylmien säiden aikaan, kun neuloin sukkaa Novitan 7 veljestä Raita-langalla. Niitä sukkia en vielä ole esitellytkään, koska tein valmiiksi vain toisen ja hajuhaittojen takia ulkoistin sukan lankoineen terassin laatikkoon odottelemaan aikaa parempaa. Kenties saan neulottua sukalle parin kesällä ulkosalla. Koko kämppään levisi siis niitä neuloessa sellainen ikävä lampaanrasvan tuoksu!  Ja samanlainen tuoksu, vaikkakin lievempänä alkoi levitä ilman lämmettyä hellelukemiin. Niinpä saatuani nämä sukat valmiiksi, siirsin kaikki villalangat talon viileimpään paikkaan monen oven taakse ja päätin, että nii

Hohde-lapaset ja -pipo

Novitan Hohde-lanka oli jokin aika sitten tarjouksessa CityMarketissa enkä tietenkään osannut vastustaa kiusausta, vaan ostin kaksi kerää pinkkiä lankaa. Sitten oli vain keksittävä, mitä langasta tekisi, tai millaista. Selväähän oli, että heijastavasta langasta kannattaa tehdä ulkona näkyviä asusteita eli pipo ja lapaset. Vaikeampi oli päättää, millaiset niistä tekisi.  Ensimmäiseksi tein pipon ihan Novitan omalla peruspipon ohjeella . Sillä erotuksella tosin, että tein tämän kokonaan Hohde-langasta enkä siis raidalliseksi jonkin toisen langan kanssa. Pinkin ystävälle tämä sopii, muille on ehkä liiankin pinkki. Lasten pipon ohjeella piposta tuli riittävän iso omaankin päähäni, ja kerrankin maltoin tehdä piposta riittävän pitkän (korkean?).  Lapasiin päädyin käyttämään vanhaa tuttua sydänlapasten ohjetta . Pinkin kaveriksi valikoitui tumma harmaa, sillä sitä lankaa minulla oli kotona sopiva määrä sillä hetkellä, kun inspiraatio vihdoin iski. Harmaata oli kuitenkin sen verran ni

Kissasukat

Näiden kissasukkien ohje on Lumi Karmitsan kirjasta Villit vanttuut ja vallattomat villasukat .  Aika vallattomat nämä kissasukat kyllä ovatkin.  Ohje oli ohuemmalle langalle, mutta minä käytin näihin lankavarastoistani Novitan Nalle-lankoja. Jouduin siksi hieman muokkaamaan ohjetta pienemmälle silmukkamäärälle sopivaksi. Siirsin kissakuvion sivuilta eteen ja lyhensin hieman vartta. Alkuperäisessä ohjeessa varressa on kummallakin sivulla kissan naama.  Novita Nallen Taika-lanka, tuo pinkki,sopi tähän aika kivasti, sillä se teki kissasta raidallisen, vähän meidän Miirun oloisen. Tuohon kärkiosan kuvioon se sen sijaan oli ehkä hieman liian levoton eikä kuvio nyt erotu kovin selvästi.  Kissasukat menivät anopille synttärilahjaksi.