Kissamaiset tuliaiset

Tänä vuonna emme ole, sattuneesta syystä, tehneet lomamatkaa ulkomaille. Aika usein marraskuun alkupuoli on kulunut jossain muualla kuin Suomessa, mieluiten jossain, missä aurinko paistaa ja on lämmintä. Viime vuonna olimme kaksi viikkoa, juuri marraskuun alun, Etelä-Espanjassa, muun muassa Granadassa, Cadizissa, Gibraltarilla (juu, se ei ole Espanjaa, mutta siellä kuitenkin) ja Fuengirolassa. 

Tänä vuonna on vain tyydyttävä muistelemaan tätä edellistä matkaa. Outoa kyllä, tuntuu kuin se olisi ollutkin ihan juuri eikä vuosi sitten. Tämä kummallinen 2020 on mennyt jotenkin ihan hujauksessa, vaikka toisaaltahan tämä on monella tavalla tuntunut pisimmältä vuodelta ikinä. 

Alunperin tarkoitus oli tehdä vain yksi postaus näistä reissun kissa-aiheisista tuliaisista. Kuitenkin, kun kävin reissun valokuvia läpi, tuli siellä vastaan sen verran aihetta tai lähestyvää joulua koskevia kuvia, että päätin tehdä niistä tänne useammankin postauksen. Luvassa on siis lisää reissukuvia, mutta ei yhtään maisemakuvaa. 

Mutta tässä ensin nyt siis reissulta mukaan tarttuneet kissa-aiheiset tuliaiset - ja minun tapauksessani nämä taisivat olla kutakuinkin ainoatkin tuliaiset, mitäpä sitä muutakaan ostamaan. Voi olla, että näistä kuvista puuttuu joitain ostoksiani, mutta ainakin nämä ovat säännöllisessä käytössä. 

Olisin varmasti ostanut enemmänkin, mutta matkalaukussa ei liiemmin ollut tilaa ja sen ylipainoraja oli jo lähtiessä liian lähellä. Itse asiassa paluumatkalla Malagan lentokentällä punnittuani matkalaukun se näytti jokusen kilon ylipainoa ja niinpä jouduin kikkailemaan osan tuliaisista reppuun ja sitten kantamaan sitä ikään kuin se ei olisi painanut mitään, vaikka tosiasiassa olin tuupertua repun painosta. 

Sateenvarjo ja avaimenperä ovat muistaakseni molemmat suosikkikrääsäkaupastani Ale-Hopista. Isompi teekannu ja tarjotin "Mustan kissan" kaupasta, A Loja do Gato Pretosta. 

Tämä ihana jouluinen ja kissainen teekannu-kuppiyhdistelmä löytyi Granadan El Corté Ingles -tavaratalosta. 

Lasinen kissakello löytyi paikallisten (niin oletan) käsityöläisten liikkeestä Mijas-nimisessä kylässä (Fuengirolan pohjoispuolella). Jännitin, saanko sen ehjänä kotiin asti, mutta onneksi sain.

Tällaista muutakin ihanaa siellä olisi ollut ostettavissa. 

 
Täällä vierasmajan/ompelustudion/etätoimistoni hyllyllä kello nyt nakuttaa aikaa. Tupsu on harvinaisella vierailulla täällä - yleensä kissoilla ei ole tänne asiaa. 

Tätä kauppaa on ikävä.



Kommentit

Lähetä kommentti

Ajatuksia?