Minttuinen asustesetti vauvalle

Vaikka olenkin päättänyt olla ostamatta uusia lankoja, ennen kuin vanhat on käytetty pois, pyörähdän lähes joka kauppareissulla kuitenkin haaveilemassa lankahyllyllä. Yleensä olen kovaa tahdonvoimaa käyttäen päässyt sieltä pois ilman uusia lankoja, mutta joulun alla houkutus kasvoi liian suureksi, kun hyllyssä oli Novitan Baby Wool -lankaa ihanissa väreissä: minttua ja beigeä. Hempeää vaaleanpunaistakin olisi ollut, mutta minttu oli se, mitä en pystynyt vastustamaan. Lähipiirissä kun on Minttu-niminen vauva, niin päätin, että neulon vauvalle sukat. 

Ja sukat neuloinkin. Lankoja jäi, joten neuloin lapasetkin. Edelleen lankoja jäin (olin ostanut kaksi kerää kumpaakin väriä), joten vielä piti keksiä jotain. Löysin hauskan pipon ohjeen, joten päädyin tekemään senkin. Sukista ja lapasista tuli suunnilleen oikean kokoiset, mutta piposta valitettavasti ihan liian iso - se on tytölle sopiva luultavasti parin vuoden päästä. Hauska malli joka tapauksessa, ja nopea neuloa. 

Totesin myös tuon Baby Wool -langan todella miellyttäväksi neuloa. Vaikka onkin 100% villaa, se tuntuu ihan sametilta. Ei taatusti kutita. Siitä voisi siis itselleenkin neuloa pipon tai vaikkapa kaulaliinan. 


Pipon reuna pyrkii kääntymään hieman rullalle, harmillisesti.

 

Kommentit