Muutamat makramee-korvikset

Näiden kuvien korvikset tuli tehtyä jo joulun alla, sillä ne menivät joululahjoiksi. On vain jäänyt laittamatta kuvat tänne blogiin, joten tässäpä nyt viiveellä esille. 
En ole tämän vuoden puolella saanut lainkaan tehtyä makrameetöitä, en korviksia tai mitään isompaakaan. Kaikki käsityöaika on kulunut sukkia neuloen tai ompelutöitä tehden. 

Alkuvuodesta jopa hankin ison määrän korvakorupohjia, pyöreitä ja kolmionmuotoisia, samoin kuin koukkuja. Hankinpa myös hauskan Hello Kitty -rasian näille tarvikkeille (kuva alimpana). Toistaiseksi ne ovat kaikki saaneet olla ihan koskemattomina, mutta ovatpahan toisaalta valmiina inspriraation iskiessä. 

Siskolleni tein lahjaksi tämän vaaleanpunaisen setin. Pitkähapsuiset ovat samaa tuttua mallia, jolla olen tehnyt jo useammatkin korvikset. Kolmion malliset taas on tätä toista huomattavasti yksinkertaisempi malli, joka valmistuikin suunnilleen kymmenessä minuutissa. Haastavinta tuossa on saada hapsut leikattua täysin siistin suoriksi (tai siis vinoiksi) enkä tässä aivan onnistunut, vaikka taisin käyttää hiussaksiakin apuna. 

Turkoosi versio samasta tutusta mallista näyttää kivalta, mutta tässä käyttämäni korvakorupohjan kanssa malli asettuu korvaan vinoon eli siten tämä meni pieleen. Koska itse en korvakoruja käytä ollenkaan, en vinoutta olisi itse edes tajunnut, mutta siskoni osasi epäillä sitä jo nähdessään tyhjän pohjan. 


Kissaihmiselle sopiva korutarvikkeiden rasia, vai mitä?  


Kommentit

Lähetä kommentti

Ajatuksia?