Perussukat

Vaihteeksi taas sukkia. Näiden superperussukkien taustalla on tarina: 

Miehelläni on kaksi veljeä ja kun he kaikki vielä asuivat kotona ja jalat olivat kasvaneet isän, siis appeni, sukkakokoon 46, käyttivät he kaikki tämännäköisiä perussukkia. Se tietenkin helpotti sukkahuoltoa ja sukalle löytyi aina pari, kun kaikki sukat olivat samanlaisia. 

Sukkamalli jäi miehellenikin käyttöön moneksi vuodeksi kotoa poismuuton jälkeenkin, kunnes joitakin vuosia sitten kävi ilmi, ettei näitä sukkia enää valmistettukaan eikä niitä siis saanut mistään. Meillä on vielä muutamia kulahtaneita pareja jäljellä, joita heitetään roskiin sitä mukaa kuin kuluvat puhki. 

Ajatus näiden nostalgisten sukkien villasukkaversioon lähti tummansinisestä langasta, jota minulla oli reilusti Fazerin karkkineuleen ylijäämänä. Myös raitoihin löytyi sopivat värit jämälangoista. Niinpä neuloin jokaiselle veljekselle oman sukkaparinsa näitä Hese-sukkia. Nimi tulee apen eli alkuperäisen käyttäjän nimestä. Appikin olisi saanut omansa, jos käyttäisi villasukkia. 

Keskellä kulahtanut mallikappale.



Eihän tummansininen sitten ihan riittänytkään, joten jouduin kuitenkin ostamaan yhden kerän lisää. Tyypillistä jämälankakäyttöä. 


 

Kommentit

  1. Tämä oli kyllä kiva villasukkamallioivallus! Nuo froteesukat ovat iin nostalgiset! 👌

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?