Makrameekranssi

Tätä makrameekranssia aloin tehdä jo joulun alla, mutta kun jossain vaiheessa kävi selväksi, etten ehdi saada sitä valmiiksi ennen joulua - oli niin paljon kaikkea muutakin, mitä piti saada valmiiksi - niin jätin tämän suosiolla vaiheeseen odottelemaan aikaa parempaa. 

Se aika parempi koitti ystävänpäivän alla, kun päätin tehdä tämän viemisiksi ystävälleni. Ohje tähän löytyi Lankavan sivuilta. Minun versiostani tuli vaaleanpunainen pitkälti siksi, että minulla oli kotona valmiiksi tätä vaaleanpunaista Minimoppia. Olin aikoinaan ostanut sen muistaakseni korvakoruihin tai johonkin vastaavaan, mutta valtaosa siitä oli jäänyt käyttämättä, kun en ollut keksinyt mitään hyvää käyttökohdetta ennen tätä. 

Tähän iso keräni riitti hyvin ja lankaa jäi edelleen, joten ehkä teen toisenkin tällaisen, vaikkapa vähän pienempään renkaaseen. Ohjeessa renkaan halkaisijaksi sanotaan 20 cm, mutta minä en sellaista löytänyt, joten tässä halkaisija on 25 cm. Tarkoittaa tietenkin myös hieman enemmän lankoja ja solmuja työssä. Tein tätä osio kerrallaan, joten leikkasin narunpätkiäkin sitä mukaa kuin työ eteni, enkä laskenut, kuinka monta niitä kaiken kaikkiaan tähän meni. 





Yritin saada Miirun asettumaan rinkulan keskelle, vaan eihän se tietenkään tapahtunut. Vaikka yleensä kissat AINA asettuvat jollain lailla rajatun alueen sisälle. 

Tämä kuva näyttää vaiheittaista etenemistapaani. Minusta näin oli paljon helpompi ja siistimpi tehdä tätä kuin että jos kaikki 100+ narua olisivat roikkuneet työstä samaan aikaan. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Ajatuksia?