Sankareiden esittely

Toinen blogin karvaisista sankareista on pian (syksyllä) kolme vuotta täyttävä kissaneitokainen, Miiru nimeltään. Nimeksi oli tulossa Viiru turkin raitojen perusteella, mutta otsassa oli varsinkin pentuna niin selkeästi erottuva M-kirjain, että nimen oli kutakuinkin pakko alkaa M-kirjaimella. 

Lempinimiä rakkaalla kissalla riittää: miirukainen, miirulainen, ohukainen, balleriina (kevyen askelluksensa perusteella), miiruliini...


Pentuna otsan M-kirjain erottui
selvemmin.
Toinen sankari täyttää syksyllä kaksi vuotta ja on poikakissa. Pentuja ei pääse syntymään, sillä molemmat kissat ovat leikattuja. Tämä "Kauvatsan metsäkissa" (Kauvatsasta kotoisin ja ehkä jotain kaukaista metsäkissan geeniä kantava) sai nimen Tupsu komeiden korvatupsujensa myötä.

Ja lempinimiä on tälläkin katilla: tupsukainen, tuppuliini, purjehäntä, paksukainen (vaikka laiha onkin paksun turkkinsa alla)...


Kummankin kissan suurin ilonaihe on ulkoilu, jota ne varsinkin näin kesäaikaan harrastavatkin mielinmäärin. Puissakiipeily, jyrsijöiden saalistaminen ja naapurikissoilta tontin puolustaminen takaavat, ettei tylsää pääse olemaan.

Kommentit