Miirun aivotreeniä

Miiru tykkää herkkuraksuista, ja ennen kaikkea se tykkää niistä pelilaudaltaan tarjoiltuna.

Ostin tämän aktivointipelin jo lähes kaksi vuotta sitten. Ja edelleen se jaksaa kiinnostaa, joten tämä oli harvinaisen hyvä ostos.


Peli on oikeastaan tarkoitettu koirille, mutta kun olin etsimässä jotain aktivointipeliä Miirulle, ei kissoille tarkoitettujen pelien joukosta löytynyt mitään erityisen kiinnostavaa. Musti&Mirrin myyjä onneksi ohjasi minut koirien pelien äärelle, ja sieltä löytyi tämä. Näkyy olevan edelleen valikoimissa: Little&Bigger Seek-a-Treat Flip'n' Flap -peli


Aluksi peli toimi harhauttajana uloslähdöissä. Eli Miirun keskittyessä herkkujen etsimiseen pelilaudalta oli mahdollista päästä talosta ulos ilman, että se livahti samalla ulos. Nykyäänkin raksuja tulee tähän laitettua lähinnä silloin, kun olen lähdössä ulos, ja Miiru sitä myös odottaa. Vaikka se olisi ensin ihan muualla nukkumassa kuinka sikeänoloisesti tahansa, niin se ilmaantuu oven - ja pelilaudan - liepeille viimeistään siinä vaiheessa, kun olen saanut kengät jalkaan. 


Ihan ensimmäisellä kerralla peli toimi oikeasti myös "älypelinä" eli Miirulta kesti hetki oivaltaa, miten raksut sieltä löytyvät. Toisesta kerrasta lähtien luukut on avattu rutiinilla, mutta ilmeisesti se ei vähennä pelin lumoa. Hyvä niin. 

Kommentit

  1. Mun täytyis hommata tuollainen meillekin. Voisi toimia ihan hyvin 😊

    VastaaPoista
  2. On varmaan ihan tuurista kiinni, mikä peli toimii millekin kissalle. Tätä kyseistä peliä voin ainakin omien kokemusten perusteella suositella. Tänä aamunakin töihin lähtiessä Miiru odotti pelilaudan vieressä ja kiehnäsi jaloissa varmistaen, että luukut täytettiin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?