Kissoja lounaaksi

Tämä oli kolmas vierailuni Helsingin kissakahvilassa, joka nykyisin on nimeltään Helkatti. Kaksi aiempaa vierailua ovat olleet neljän-viiden aikoihin iltapäivällä eli työpäivän jälkeen. Tuohon aikaan paikat kisulit ovat ruokalevolla ja niinpä aiemmilla vierailuillani olen päässyt ihastelemaan lähinnä nukkuvia kissoja, mikäli olen niitä onnistunut löytämään kahvilan lukuista piiloista.

Nyt kävin siellä lounasaikaan, varaus oli klo 12:30 alkaen. Tämä vierailu olikin aivan erilainen, sillä useampi kissa oli hereillä. Kaikkia kissoja en tälläkään kertaa nähnyt, mutta neljä aktiivista ja uteliasta kissaa oli huima parannus edellisiin kertoihin.

Aina  kun kahvilaan tuli uusia asiakkaita, muutamat kissoista menivät tutkimaan tulokkaat. Isot laukut olivat monen kissan suosiossa. Kahvilavierailulle kannattaa siis ottaa mukaan jokin iso kassi, mikäli haluaa tarjota kissalle kiintoisan oleskelualustan. :)

Ennen remonttia, jolloin kahvilan sisustus kyllä oli muuten huomattavasti nykyistä ankeampi, seinällä oli muistaakseni kuva jokaisesta kahvilan kissasta nimineen. Nyt en sellaisia löytänyt, mikä oli hieman harmi. Olisi ollut kiva luntata niistä kissojen nimet, sillä enhän minä niitä muistanut. Ja moni kissoista on ruskearaitainen, mikä hankaloittaa tunnistamista. Musta-valkoinen Tyylilyyli erottuu joukosta!

Kissakahvila Fredrikinkadulla Helsingissä. Ei kissoja ikkunalla tällä hetkellä.

Tämä saattaisi olla Helmiina.

Olisikohan tämä kaveri Nestori?

Tyylilyyli ja valkoinen pikkukisu lienee Herkules.

Herkules on hauskan värinen: mustan hännän pää on valkoinen ja sitten ihan hännänkärki on vielä musta, ihan kuin olisi dipannut sen mustaan maalipurkkiin. 

Kengät kiinnostavat!

Jos oikein tarkkaan katsoo, voi erottaa kuvassa Tyylilyylin.

Tämä käppyrä on Pete, osasi eräs kahvilan vakiasiakkaista kertoa. 

Tyylilyyli

Kalle, Ville vai joku muu?

Helmiina?


Kommentit