Joulun automatkat

Kissat saivat jouluna aikamoisen annoksen automatkailua. Kilometreissä matkaa oli vain puolet pian koittavasta Joulu osa 2 -reissusta Itä-Suomeen, mutta sekä meno- että paluumatkalla kyläilimme, mikä pidensi matka-aikaa, ja kyläilyjen ajan kissat saivat odotella autossa.

Tarjosimme niille mahdollisuuden vapauteen auton sisällä näiden taukojen ajaksi eli Miiru pääsi ulos kopastaan ja Tupsu irti turvavyövaljaistaan. Emme jääneet katsomaan, hyödynsivätkö ne tätä vapauttaan ollenkaan, sillä aina palatessamme vierailulta autolle oli Miiru takaisin kopassaan ja Tupsu omalla paikallaan kopan vieressä.

Tällä reissulla istuin vielä Tupsun seurana ja turvana takapenkillä. Koska matkanteko sujui melko hyvin ja Tupsu vaikutti jo pari astetta kesäistä levollisemmalta autossa, taidamme seuraavalla automatkalla kokeilla sitä, että istunkin etupenkillä. Kuinka se sitten sujui, siitä voit lukea uudenvuoden jälkeen.

Välillä matkanteko oli näinkin seesteistä. Miiru nukkui tyynesti kopassaan, Tupsu makaili valjaissaan vieressä. 


Välillä oli toki yritettävä könytä Miirun kopan päälle. Turvavyön pituus ei riittänyt kopan päälle, joten Tupsun oli tyydyttävä tällaiseen noja-asentoon. 

Mahtoiko tuo nyt tuntua kivalta, nojata leukaa kopan nurkkaan. 







Kommentit