Uudenvuoden päätöksiä

Tammikuu on jo pikku hiljaa kallistumassa loppuaan kohti. Onko siis jo ihan myöhäistä kirjoittaa uudenvuoden päätöksistä (huom! ei lupauksista)? Ei ole!

Nyt on täydellinen hetki, sillä sortuminen alkaa olla koko ajan vain lähempänä. Jospa asiasta kirjoittaminen saisi minut pysymään ruodussa vielä edes hieman pitempään...

Päätin nimittäin vuoden vaihteen tienoilla, etten osta uusia lankoja, kankaita tai papereita, ennen kuin vanhat varastot on käytetty! Tämä päätös oli pakko tehdä, sillä näiden tarvikkeiden säilytystilani uhkaa loppua. Mutta mikään helppo päätös tämä ei ole, eikä sen pitäminen varmaankaan onnistu ihan loppuun asti, mutta sinnikkäästi yritän niin pitkälle kuin mahdollista.

Uusilta kankailta on helpompi välttyä, sillä niiden ostamiseksi pitäisi mennä vartavasten kangaskauppaan. Neulontalankoja sen sijaan tulee vastaan ruokakaupassakin - ja viime kauppareissulla huomasin jo ihania keväisiä värejä. Onnistuin vielä vastustamaan niitä, mutta kuinka kauan...

No, ei siis auta kuin neuloa ahkerasti vanhoja lankoja pois, ja myös ommella kankaista jotain kivaa.

Tästä villasukkaparista tuli melko villi - ellei jopa järkyttävä - kun päätin käyttää kaikkia Novita 7 veljestä -jämälankoja ihan huoletta sekaisin. Tämä oli samalla sekä värien että kuvioiden testailua. 


Tässä riittää vielä neulomisurakkaa... Eivätkä kaikki langat edes ole tässä, kun niitä on parissa muussakin paikassa säilössä. Apua!

Tähän kaappiin ei yksinkertaisesti mahdu lisää kankaita, joten pakko tehdä näistä jotain ensin.



Kommentit