Villasukkien uusi lempiväri

Olen ihan yllättäen ja vahingossa löytänyt uuden lempivärin villasukkiin, ja miksei lapasiinkin.

Kyseinen väri on Novitan Seitsemän veljeksen kirkas vihreä, jonka ostin yhdeksi vihreän sävyksi joulun alla neulomiini Minecraft-henkisiin sukkiin. Tämä kirkas vihreä osoittautui heti yhden kerroksen sitä mukaan neulottuani liian kirkkaaksi noiden sukkien muihin sävyihin, joten lankakerä jäi silloin käyttämättä.

En eritysemmin välitä vihreästä vaatteissa tai asusteissa, ja siksi vähän vieroksuin tätä väriä. Yksi kummitytöistäni on kuitenkin vannoutunut vihreän ystävä ja niinpä päätin käyttää langan neulomalla sukat hänelle. Ja vaikka yleensä vältän samojen kuvioiden neulomista, en kiireessä löytänyt parempaakaan ohjetta kuin tämän, mitä olin jo kertaalleen käyttänyt hieman haaleammin sävyin.

Siinä näitä neuloessani jotenkin tykästyin tähän sävyyn. Sehän on jotenkin niin perinteinen ja raikas, sopii hyvin sukkiin ja lapasiin. Ja taitaapa sama väri olla ollut käytössä jo mummoni neulomissa lapinlapasissa, kuten alin kuva paljastaa.

Lankaahan toki jäi vielä näiden sukkienkin jälkeen, joten katsotaan, mitä keksin siitä seuraavaksi tehdä. Tavoitteeni kun on käyttää nyt kaikki vanhat langat pois, ennen kuin sallin itseni ostaa uusia...




Kommentit