Puikot ojennukseen

Minua on jo pitkään ärsyttänyt se, että neulontapuikot ovat olleet milloin missäkin. Yleensä aina hukassa. Sain nyt vihdoin ommeltua niille säilytyspussukan. Ohjeen nappasin kymmenen vuoden takaisesta Villilangan postauksesta

Omasta pussukastani tuli kovin pilkullinen, sillä päätin käyttää tähän vain olemassaolevia jämäkankaitani. Kun olin aikani pyöritellyt kaikkia jämäkankaita edessäni, päädyin lopulta tähän pilkkujen täytteiseen väri-iloitteluun. Jos ei muuta, niin kyllä tämän pussukan avaaminen saa aina hyvälle tuulelle - tuntuu vähän kuin sirkukseen menisi. 

Tein pussukkaan pari isompaa taskua pyöröpuikkoja varten, mutta täytettyäni pussukan puikoilla totesin, että tarvitsen pyöröpuikoille oman. Sellainenkin on siis tulossa. Siitä ei kuitenkaan tule ainakaan pilkullista, sillä pilkkukankaat kuluivat valtaosin tähän. 


Virkkuukoukkujen taskuista tein liian kapeita, tai ainakin muutaman olisi tarvinnut olla leveämpi. En muistanut ompeluvaiheessa, että minulla on muutama tuollainen paksumpivartinen koukku. 


Pyöröpuikkojen pakkaukset estivät myös pussukan nätin rullautumisen. Siinä siis toisen syy tehdä niille oma pussukkansa.

Eivätkä kaikki pyöröpuikot edes mahtuneet tuohon.

Kommentit

  1. Tosi hieno! Täälläkin olisi tuollaiselle tarvetta, aina kun on koukut hukassa=)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ajatuksia?