Instagramin ihanat kisut

Instagramissa riittäisi seurattavaa vaikka maailman tappiin asti. Ajattelin tässä esitellä muutaman kissatilin, joita itse seuraan. Ehkäpä sinäkin löydät niistä iloa päivääsi, jos et jo ennestään niitä seuraa.

Hosico-kissa (hosico_cat)

Hosico on veikeä, 2-vuotias moskovalaiskissa, joka katselee maailmaa pyörein, sinisin silmin. Kuvia ja videoita Hosicosta tulee tasaiseen tahtiin, kutakuinkin kerran päivässä.


Kuten varmaankin kaikki kissat, myös Hosico tykkää pahvilaatikoista ja muista lokerikoista. 

Hosicolla on joitain hauskoja tuotteita, kuten esimerkiksi tuo alarivin vasemmassa kuvassa oleva keltainen reppu. Hosico voi kurkistella ulos lasikupuikkunasta ja repun sivussa on hengitysaukot niin, että ilma vaihtuu. Hosicon instatililtä löytyy videoita, joissa se on retkellä tässä repussa. 

12catslady

Tämän insta-tilin omistajalla on kaksitoista persialais-chincilla-kissaa, joiden touhuja hän esittelee kuvin ja videoin. Juuri äskettäin ilmeisesti kissoje Facebook-fanisivu on hakkeroitu ja niinpä myös insta-päivitykset ovat toistaiseksi vähemmällä, kunnes tuo ongelma - toivottavasti - selviää.

Nämä pörröiset otukset olisivat hauskoja jo ihan yksittäinkin, mutta sitten kun niitä on kaksitoista, niin onhan tämä hurjaa. Kissat ovat pääosin samoista pentueista.


Little Munchie Pooky (littlemunchiepookie)

Englannissa asusteleva Pooky on lyhytjalkaista Munchie-rotua ja ilmeisesti ripaus ragdolliakin siitä löytyy. Yksivuotias kisulainen on hurjan veikeä.

Juuri tällä hetkellä - toukokuun loppuun asti - Pookyn omistaja 'Hooman' on lomalla ja Pooky ystävän luona hoidossa, joten muutamaan viikkoon ei ole tulossa uusia päivityksiä. Niinpä hyvä aika katsella vanhat kuvat ja videot, mikäli tämä on sinulle uusi tuttavuus.


Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys (info.helsy)

Viimeisenä ehdoton suosikkini: Hyvinkään kissatalon arkea ja sen löytökissojen elämää esittelevä Helsyn tili. Kissat vaihtuvat ja tilanteita riittää. Välillä mukana on pentuja, mutta useimmiten kissat ovat aikuisia kissoja.

Jokainen kissa on tietenkin löytökissa ja harvemmin pääsevät takaisin entiseen kotiinsa, syystä tai toisesta. Siksi näitä kissoja on hieman surullisensuloista seurata, mutta aina ilahduttaa, kun joku kissoista löytää kodin - ja yleensä mukavan nopeasti uusi koti löytyykin.


***
Pistähän kommentteihin, jos sinulla on vinkata joku seuraamisen arvoinen insta-tili! Kassikissalla ei vielä ole omaa insta-tiliä, mutta sellainen on harkinnassa.


Kommentit